Toevoegingen die je kunt doen aan je levensmiddel met als doel een verbetering. Of het nu gaat om de productveiligheid te borgen of om je product er simpelweg mooier uit te laten zien; het zijn allemaal mogelijkheden.

Wat maakt Laboz Food anders dan de anderen? Daar kunnen we vrij helder over zijn; wij maken de producten op maat. Hierdoor heb je in je proces altijd de juiste dosering, nooit teveel of te weinig. Je hebt ook geen werk meer om de juiste hoeveelheid af te wegen bij onze handige portie-verpakkingen en daarnaast reduceer je afval.

Het maken van een organisatie-specifieke mix is slechts één van onze oplossingen. Een andere oplossing is het maken van een vloeibare mix wat ook tot de mogelijkheden behoord. Tabletteren of coaten zijn van additieven kan ook verdraaid handig zijn!

Achter de schermen werken wij aan honderden producten die op dit moment in de supermarkten liggen in binnen- en buitenland. Ons bestaansrecht is mede onze discretie. Als een relatie van Laboz Food hun bedrijfsgeheim wil delen, dan mogen ze dit zelf doen, wij doen dit niet.